Tercer taller de l'Agenda 21

Ahir es va tenir lloc el darrer taller de l'Agenda 21 per elaborar un plà de sostenibilitat per Sant Pere Pescador. La representació dels santperencs va quedar reduïda a viut persones, potser per la manca d'interès i el partit de futbol de la Champions Leage del barça. Hi havia participació del casc antic i representants d'associacions del Bon Relax i Parc Residencial Empúries i de cases rurals.

Tot i això els assistents repassaren molt participativament els resultats dels qüestionaris i els comentaris que s'hi havien afegit gràcies a les trameses per paper i per internet. El resultat és que es debateren problemes i propostes entre tots els assistents, inclòs el regidor d'agricultura i pesca, medi ambient i territori, en Josep Font. Representants de les empreses Delibera i Spora prenien nota de les problemàtiques i de les propostes.

A partir d'aquest darrer taller es constituiran trobades anuals de l'Agenda21 on les comissions de seguiment treballaran les propostes que els santperencs trobin rellevants.

A la trobada sorgí altre cop el dubte de la utilitat de l'Agenda 21, donat que es posava en dubte si l'ajuntament o altres entitats posarien com a prioritats els temes que els santperencs consideraven prioritaris. Es va comentar que com a eina que representava el desig dels santperencs ja era útil per entendre les problemàtiques d'altres santperencs i que en cas de no ser portada a terme es podria denunciar als mitjans de comunicació.

Properament mirarem de posar enllaços als resultats dels tres tallers.

L'Agenda 21 és un programa de les Nacions Unides que fa referència al desenvolupament sostenible. Més informació a la Viquipèdia: http://ca.wikipedia.org/wiki/Agenda_21

www.delibera.info
www.spora.cat

Agenda 21

Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador