Efectes de la nevada a Sant Pere Pescador

Els efectes de la neu han estat importants al nostre municipi, especialment a les carreteres, arbrat i infraestructures. La neu va començar a fer aparició i més tard la tramuntana la va convertir en tempesta, cosa que va fer que molts arbres es trenquessin o caiguessin sencers.

El servei elèctric va desaparèixer agreujant la sensació de fred ja que no ens podíem escalfar ni cuinar i no disposaven de llum i altres serveis bàsics. També van deixar donar de servei les companyies telefòniques i Internet, fent que la sensació de desemparament anés en augment.

Segons la zona del municipi s’han anat restablert els serveis en dos, tres o fins a quatre dies més tard de la nevada. Però la indignació de la població ha estat important quan els mitjans ens han informat que les torres caigudes responsables de la tallada de llum eren dissenyades per aguantar vint anys però que ja en tenien més de quaranta. Altres línies elèctriques més noves, com la de les Gavarres, van resistir prou bé mentre que la nevada a aquesta zona ha estat de les més importants. Ho demostra el fet que les Gavarres ha estat seleccionat com un dels tres prioritaris de Catalunya per la neteja dels arbres i branques caiguts.

Endesa, que el 2009 va tenir 3.430 milions de benefici, segueix sense tenir cap intenció de soterrar les línies, mentre que santperencs d'origen centreeuropeu es pregunten com és possible que menys de vint centímetres de neu paralitzés els serveis d'aquesta manera.

Agraïm les fotografies de http://www.fotosmia.cat/

Bon Relax
Carrer del Carme Sant Pere Pescador
Carrer del Carme de Sant Pere Pescador
arrer Hospital de Sant Pere Pescador
Camí del Joncar de Sant Pere Pescador
Carrer de les Escoles  de Sant Pere Pescador
Campanar de Sant Pere Pescador
Fluvià nevat a Sant Pere Pescador
Camp de pomeres nevat a Sant Pere Pescador
Carrer Sant Sebastià a Sant Pere Pescador

Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador