Federació Convergència i Unió - CiU - Presentació

Logo

 

Benvolguts Santperencs/ques:

Us fem arribar el programa electoral que hem preparat els integrants de la Candidatura, juntament amb les aportacions d''altres persones del municipi, que ens han donat el seu suport.

Com veieu, és una candidatura bàsicament renovada, sorgida de l’entesa de persones amb inquietuds i idees comunes, fonamentades en aconseguir millores pels ciutadans i que siguin d’interès general pel poble, allunyats d’interessos personals sospitosos, motivats cadascun de nosaltres en aconseguir un Sant Pere més bo i millor, en definitiva, en voler pel poble allò que voldríem per casa nostra.

Vivim en un indret especial, i per això n’hem de treure tot el rendiment possible. Farem tot el que estigui a les nostres mans per millorar l’economia del municipi. Per això, buscarem totes les estratègies al nostre abast per millorar l’eficàcia i l’eficiència a nivell econòmic i crear activitat al poble fent que els turistes surtin dels càmpings.

Embellirem la vila fomentant iniciatives particulars encaminades a fer-la més maca i agradable, tant pels vilatans com pels visitants. Estarem encara més orgullosos de ser de Sant Pere.

Tot seguit, entrarem en el detall de totes les actuacions que ens proposem fer, si ens doneu la vostra confiança.

TOTS FEM SANT PERE, SANT PERE SOM TOTS.


Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador