L’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador rehabilita un pou d’aigua a Tontere (Guinea Conakry)

L’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador i l’ONG AVODREG han portat aigua a la població de Tontere on han rehabilitat un pou manual que arriba als seixanta metres de profunditat per tal de garantir l’aigua a tota la població.

Sant Pere Pescador, març de 2011. Aquest mes de març s’ha inaugurat a la població de Tontere, que pertany a la regió de Telimele a Guinea Conakry, el primer pou d’aigua potable manual per la població local. El pou s’ha rehabilitat gràcies a l’aportació de l’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador que ha col·laborat amb l’ONG AVODREG en aquest projecte.

Aquesta primera col·laboració ha estat tot un èxit ja que ha permès seguir el projecte des dels seus inicis i el resultat ha sigut que la població de Tontere disposi d’aigua potable. Aquesta era una de les necessitats prioritàries per la població local, ja que fins ara, les dones i els nens havien de desplaçar-se molts quilòmetres per aconseguir aigua.

El pou arriba als 60 metres de profunditat per garantir l’aigua i s’activa de forma manual, per la gestió del pou s’ha creat un grup format per dos adults del consell del poble, dos dones i dos joves.

Ajudes al municipi i a la població
L’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador col·labora des dels seus inicis en projectes locals a favor del municipi de Sant Pere Pescador i el seu entorn, així com, en aquells projectes dirigits als col·lectius de la infància i la joventut i el de les persones grans. En aquest sentit, aquest any l’Associació ha col·laborat amb les Quines dels col·legis i del casal de gent gran, també ha patrocinat el pavelló d’esports municipals, el Parc dels Aiguamolls de l’Empordà i l’equip de futbol de Sant Pere Pescador.

L’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador està formada pels càmpings: Aquarius, La Ballena Alegre, Las Dunas, La Gaviota y Las Palmeras.

L’ONG AVODREG actua a Guinea Conakry
L’ONG AVODREG té el seu àmbit d’actuació a Guinea Conakry, on desenvolupa diversos projectes en diferents àrees, des de temes culturals a sanitaris, i especialment centra la seva actuació en casos d’emergència com en el que ha participat l’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador o en el recolzament logístic en accions humanitàries en curs.

Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador rehabilita un pou d’aigua a Tontere

Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador