La casa rural La Magistral organitza tallers de fotografia

A la carretera de Torroella de Fluvià, hi podreu trobar una casa rural anomenada La Magistral, on s'hi fan tallers amb fotògrafs de renom.

El cap de setmana del 28 al 30 d'octubre vindrà al nostre municipi Antoine d'Agata, un prestigiós fotògraf de l'agència Magnum Photos.

http://www.lamagistral.com/
http://www.magnumphotos.com/Archive/C.aspx?VP=XSpecific_MAG.Photographer...

Antoine d'Agata
Antoine d'Agata (Marsella, 1961). Antoine d'Agata abandona França el 1983 per passar deu anys a l'estranger. Quan vivia a Nova York el 1990, el seu interès per la fotografia el porta a matricular-se al Centre internacional de fotografia, on té com a professors a Larry Clark i Nan Goldin. Després de treballar en l'agència Magnum Photos de Nova York entre 1991 i 1992, Antoine d'Agata torna a França i l'any següent i deixa la fotografia durant quatre anys. El 1998, es publica la seva primera obra, De Mala Muerte. El 2001, publica la seva segona obra, Hometown, amb la que guanya el premi Nièpce.

El 2004, s'incorpora a l'agència Magnum Photos i publica el seu cinquè llibre, Stigma.
El 2005, abandona França per recórrer el món i des de llavors treballa en un
projecte personal sobre la vida nocturna, en particular al Japó, on ha rodat
el seu primer llargmetratge, Aka Ana

Per començar ...
"Jo sóc el meu propi espectador. Estic construint un món personal i he de manejar la meva relació amb els models, la meva interacció amb ells, amb la situació "
"La meva empatia amb el món fosc es paga al comptat. Assumeixo el perill dels meus riscos. "
"Internet ha modelat la mentalitat que tenen les prostitutes del món exterior.
Són conscients del valor del que em donen. Els demano molt i elles fins i tot em donen més. Més que els racons recòndits dels seus cossos, més que la seva amistat, més que les tendres carícies. Però esperen de mi proves constants de respecte. Sempre estan disposades a baixar els braços i també em demanen molts. Em diuen que estic trist, que no és normal, que el que busco a través d'elles és la companyia de la mort. Encara així demanen follar sense condó. Surto perdent i alhora no perdo mai. Perquè elles et donen, baixen la guàrdia, es treuen la màscara i s'escapen amb l'ombra d'una visió o un riure nerviós. De vegades trenquen els bitllets que els dono, em protegeixen de les conseqüències dels meus errors, mai em traeixen si no és per un camell. Em diuen que sóc un home honest. "

AttachmentSize
AdAgata_octubre2011.pdf127.25 KB
Sant Pere Pescador

Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador