C Volei SPP: Les santperenques guanyen el primer equip de la classificació i es posen cinquenes

El partit va començar amb mal peu per les santperenques, fallant sobretot en la defensa dels atacs del CV Arenys "B", donant així el 1er set a favor de les contrincants per 25-14. Va ser un set on es podia veure clarament que elles dominaven el partit, i que les del CV SPP encara no hi havíen entrat.

Però al 2n set la cosa va canviar fent reaccionar el nostre equip, encertant les recepcions i la defensa, fent que els punts pugessin al marcador gràcies als contraatacs. Mantenint-nos en tot moment per sobre d'elles i guanyant-lo per 14-25.

Al 3er set les nostres varen començar més fluixes i posicionant-se l'Arenys per davant. Però la nostra contundència en defensa va capgirar el marcador, posant-nos per davant i guanyant el set per 20-25.

El 4rt i últim set va ser el més disputat, mantenint la incògnita del vencedor fins gairebé el final del set. El CV Arenys en tot moment anava per davant al marcador, empatant en punts amb nosaltres a cada canvi de servei, fins a tenir una diferència de 20-17. La qual vàrem recuperar amb uns encertats serveis aconseguint finalment la victòria del set per 22-25, i la del partit 1-3.

Cal destacar que les santperenques varen estar poc contundents en atac, però molt encertades en recepció i defensa.

En aquesta jornada contra el 1er equip de la classificació aconseguim la 3a victòria de la temporada, davant d'una derrota contra el CV Mataró a la primera jornada, obtenint 3 punts i la 5a posició a la classificació.

El proper dissabte a les 15:30 es farà la presentació dels equips del club al Pavelló de Sant Pere i tot seguit es jugarà la 5a jornada contra el Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia situat en 2a posició a la classificació, per tant un partit que promet ser dur.


Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador