Crònica CVSPP 4rta jornada

El Martorell és l'equip més fluix en comparació a tots els altres que hem jugat fins ara. Són els darrers de la competició, i no han guanyat cap partit. Tot i això va ser el pitjor partit que hem jugat aquesta temporada.

El primer set va començar amb bon peu, anant per davant al marcador en tot moment, però amb un final de set amb força punts a favor per part del Martorell, amb un resultat de 18-25.

El segon i tercer set vàren resultar els més apàtics que hàgim pogut jugar. El baix nivell i tensió en què anava avançant el partit es va contagiar en el nostre joc, iniciant els dos últims sets per darrera en el marcador, però aconseguint avançar-les a final de set donant-nos una victòria molt ajustada (21-25 i 26-28), però sumant els 3 punts a la classificació.

Aquesta victòria ens deixa igualment en 4rta posició a la classificació respecte la setmana passada, però escurçant la diferència de punts amb els equips que tenim al davant.

Aquest cap de setmana es jugarà l'última jornada abans d'iniciar la segona volta, la qual serà decisiva, molt disputada i dura per poder quedar entre els 4 primers classificats al final d'aquesta primera fase.

La propera jornada serà el dissabte 12 de Novembre a casa contra el CV Vall d'Hebrón "D", a les 18:30h.

També volem enunciar que els infantils del club comencen la competició intercomarcal aquest dissabte 12 de Novembre, jugant a casa a les 11h contra els nois d'una categoria superior (cadets) del CV Figueres.
Al haver-hi pocs equips han d'ajuntar la categoria infantil i cadet en una mateixa competició però separant la classificació final segons cada categoria.


Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador