CVSPP: Sènior A guanya el Mataró "B", primeres de la classificació

Ahir diumenge 20 de Novembre, el Sènior A va jugar a les 12h contra el CV Mataró "B". Primeres a la classificació, empatades a partits guanyats i perduts amb nosaltres i contra l'únic equip que havíen perdut en lª volta de la 1ª fase.

Per l’equip santperenc, el fet de guanyar-les era el principal objectiu, cosa que així va ser.

Les nostres van sortir molt concentrades a la pista, però a davant teníen un rival fort. El 1r set va ser molt ajustat, en tot moment el nostre va anar per davant al marcador però a la recta final del set el Mataró ens va pujar a cavall forçant un resultat final de set de 26-24.
Va ser un set molt lluitat pels dos equips, amb punts molt llargs i esgotadors.

El 2n set va ser pel CV Mataró. Les contrincants en cap moment van baixar el ritme de joc, cosa que les nostres sí amb moltes errades receptives que van avantatjar en el marcador al CV Mataró amb una diferència que no van poder remuntar, quedant el resultat de 17-25.

El 3er set el CVSPP es van tornar a activar amb molt bona defensa en tot moment i amb un ritme de set elevat. Van estar encertades ofensivament i receptivament, però una mica fluixes en el servei. Tot i així el set va ser local per 26-24.

El 4rt i últim set va ser dominat completament pel CVSPP. Amb una diferència de 7-8 punts en tot moment es van adjudicar el set per 25-19, i el partit per un 3-1 que ens dóna els 3 punts escalant fins la posició 3 de la classificació (comptant que el Gavà i el Frederic Mistral han guanyat també per 3-0 o 3-1).

Al guanyar aquest partit van fer un gran pas endavant però ara venen 3 jornades decisives amb els equips més forts d'aquesta 1ª fase que acabaran de posar a lloc la classificació final. Aquest cap de setmana jugaran a Gavà, ara situat en 3ª posició (a l'espera de l'actualització d'avui), amb 1 punt més que nosaltres.
A continuació ens visitarà el CV Figueres i la setmana següent anirem fins a les instal•lacions del Frederic Mistral, situat en 2a posició (a l'espera de l'actualització d'avui).

Dels altres equips del club hem de destacar la victòria del Sènior B a Sant Celoni amb un contundent 0-3 (23-25 / 11-25 / 6-25) essent el 1r partit guanyat de les 3 jornades disputades.

Els infantils varen caure a casa davant de les cadets del CV Esplais de Castelló d'Empúries per 0-3 (13-25 / 14-25 / 17-25).
Puntualitzant que a la lliga intercomarcal en la que juguen hi ha barrejats equips infantils i cadets, cosa que fa que es noti la diferència d'edat en el joc, com va passar en aquest partit.
Aquest dissabte 26 de Novembre jugaran a les 11h a Sant Pere Pescador la 3a jornada contra CV La Salle de Figueres.

I per últim, els alevins vàren iniciar les trobades de mini volei a Olot amb els següents resultats:
Olot C - CVSPP A (3-0)
Olot C - CVSPP B (2-1)
CVSPP A - CVSPP B (0-3)

Els veterans descansàven.

Sant Pere Pescador

Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador