En Rajoi pagarà la variant de Sant Pere i el nou pont

Aquest matí en Mariano Rajoi ha fet unes declaracions a la Cadena Cobe mentre era entrevistat pel periodista Frederic Giménez Los Santos exposant les noves mesures per paliar la crisi. També ha presentat tot un seguit de mesures per potenciar el turisme, i entre aquestes ha fet esmena de la variant i del pont nou que cal fer abans de l'estiu al tram baix sobre el riu Fluvià.

En Rajoi ha explicat que calia fer un nou pont per apaivagar les situacions kafquianes que es produeixen cada dimecres al nostre municipi a l'estiu, quan les riuades de gent i les cues de cotxes arriben al www.PaintballFarWest.com , a més de dos quilòmetres del casc antic. I també ha fet palès que calia fer la variant per poder connectar el trànsit amb les diverses poblacions del sud i del nord de Sant Pere d'una manera més raonable.

Pel que fa als terminis el polític ha destacat que era una obra capdal per l'economia global i s'havia de fer abans de l'estiu. Però el que més ha sorprès en Frederic és quan en Rajoi ha fet esmena dels pagaments de les noves obres, que les afegiria als pressupostos generals o bé les pagaria ell de la seva butxaca.

Afegit: Notícia apareguda el 28-12-2011, dia dels Sants Innocents

Sant Pere Pescador

Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador